• 6 relatiegeschenken voor Kerst die écht niet meer kunnen

  Kerstgeschenk

  Naast het sturen van een zakelijke kerstkaart, kiezen veel bedrijven ervoor om hun (belangrijkste) relaties zo rond de feestdagen een presentje te geven. Dit als waardering voor de goede samenwerking in het voorgaande jaar. Alleen: wat geef je dan precies? Aan de ene kant wil je dat het geschenk de relatie eraan herinnert dat hij/zij het van jou gekregen heeft, maar anderzijds moet het ook weer iets zijn wat diegene écht leuk vindt. De volgende presentjes kun je in ieder geval het best links laten liggen.

  De pen-met-logo

  Zeg nu zelf: hoeveel pennen heb jij de afgelopen jaren wel niet gekregen van relaties, die dit ongetwijfeld allemaal goed bedoelden? Waarschijnlijk heb je een hele lade vol. Bovendien hebben bedrijven vaak hun eigen pennen met logo, die door het personeel gebruikt worden. Volstrekt zinloos dus om nog steeds een pen cadeau te geven. Óf het moet een luxe vulpen zijn natuurlijk, iets dat je relatie niet gauw voor zichzelf zou kopen.

  De mok-met-logo

  Tsja, hetzelfde verhaal eigenlijk. De saaie, witte mok die je van je zakenpartner ontvangt – met zijn of haar bedrijfslogo erop – belandt ergens achterin een kastje en uiteindelijk bij het vuil. Het is natuurlijk ook geen gezicht: zo’n mok met andermans logo op je bureau. Bedrijven die een beetje professionaliteit willen uitstralen hebben toch allang hun eigen koffiemokken.

  Eten (in welke vorm dan ook)

  Een kerststol, paté of het bekende kerstpakket met ingeblikt en ander voorverpakt voedsel: het ziet er leuk uit, maar iedereen weet wat er uiteindelijk mee gebeurt. Zoals Herman Koch als Jos in Debiteuren Crediteuren standaard zei tegen de hem onwelgevallige vruchten die hij in zijn broodtrommeltje trof: toedeledokie!

  De fles wijn

  Hoewel de fles wijn doorgaans niet meteen door de gootsteen wordt gespoeld, is hem op de (iets) langere termijn vaak toch wel degelijk dit lot beschoren. Jij als eigenaar geeft de fles als goedbedoeld gebaar aan iemand van je personeel, die het – sociaal wenselijk als dit is – maar aanneemt. Eenmaal thuis verdwijnt ook deze fles in de kast en wanneer hij per ongeluk eens geopend wordt, blijkt die “geweldige Gran Reserva uit 2018” toch vooral voor de leidingen bestemd.

  De kalender

  Een kalender? Kom nou toch, die gebruiken we toch allang niet meer? Onze afspraken staan inmiddels allang in onze telefoon en e-mailagenda. Daarnaast: wie hangt er op kantoor nou een kalender op met daarop het logo van een ander bedrijf?

  De aansteker

  “Huh, maar ik rook toch helemaal niet?” Het is goed voor te stellen dat dit je eerste reactie is wanneer je van een zakenpartner een aansteker ontvangt als kerstgeschenk. En aangezien we allemaal van het gas af moeten, heb je thuis waarschijnlijk ook allang een inductiekookplaat. Wat moet je dan nog met een aansteker? “Ach, kan altijd van pas komen”, zul je wellicht denken en de aansteker belandt, naast de eerder genoemde pen, ergens in een lade, wachtend op het einde der tijden.

 • Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje kopen!

  Hoesje mobiel

  Een tablet wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Het begint voor veel mensen ook de vervanger te worden van een laptop. Een tablet neemt namelijk veel minder ruimte in beslag. Daarnaast zijn veel mensen ook van mening dat een tablet een mooier en duidelijker beeld geeft. Voor sommige activiteiten of werkzaamheden is het ook nog eens makkelijker om te gebruiken. Dit is ook de reden waarom een tablet tegenwoordig steeds vaker wordt gebruikt op school en binnen bedrijven. Omdat een tablet vaak mee op pad gaat, is het van belang dat er wordt gezorgd voor de nodige bescherming! Dit zal ervoor zorgen dat de tablet niet beschadigd zal raken. Het Samsung Galaxy tab A 8.0 hoesje zal ook zorgen voor het nodige comfort!

  Hardcover mobiel

  Vind het perfecte Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje!

  Het is bij deze aanbieder mogelijk om veel verschillende soorten Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesjes. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen meer dan genoeg keuze. Hier is ook bewust rekening mee gehouden tijdens het selecteren van de verschillende hoesjes. Een Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje is essentieel van belang voor de bescherming. Dat is alleen niet de enige reden. Het is namelijk ook ideaal voor het comfort. Elke Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje heeft namelijk andere opties en mogelijkheden. Daarom is het van belang om goed te kijken naar de verschillende opties en mogelijkheden. Daardoor is het makkelijker om het perfecte Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje te vinden.

 • De leukste gadgets voor je telefoon

  motorola-telefoon

  Nieuwe snufjes en gadgets, we zijn er gek op! High tech speeltjes of handigheden die het dagelijks leven net even iets leuker maken. Zo bestaan er bijvoorbeeld speciale bieropeners die aan een riem bevestigd zijn of onderzetters die je drinken koud houden. Maar wist je dat er ook speciale gadgets voor je telefoon bestaan? Met deze gadgets kun je bijvoorbeeld naar het scherm van je motorola telefoon kijken zonder dat je deze hoeft past te houden of typen zonder dat je daadwerkelijk het toetsenbord van je iphone gebruikt. Benieuwd naar de leukste telefoon gadgets van 2019? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet!

  De lazy neck smartphone houder

  Ben jij een van de trouwste klanten van netflix en neem je, je serie of film het liefst overal mee naar toe? Dan is deze lazy neck smartphone houder echt is voor jou. Deze lazy neck smartphone houder bevestig je, zoals de naam misschien al doet vermoeden, om je nek waarna je de telefoon in de houder plaats. Zet je serie of film aan en neem hem overal mee naar toe terwijl je beide handen gewoon vrij hebt. Serie of film kijken onder het tanden poetsen, tijdens het eten of zelfs wanneer je relaxt op de wc zit. Het kan allemaal met deze lazy neck smartphone houder.

  Een laser toetsenbord

  Wordt jij ook wel eens moe van dat typen op dat kleine schermpje en zou je stiekem je toetsenbord van je Blackberry wel weer terug willen? Dat kan! Of een soort van dan. Met dit handige laser toetsenbord projecteer je namelijk een toetsenbord op een oppervlakte. Verbind het kleine apparaatje met je telefoon en je kunt nu berichten typen met dit handige toetsenbord. Geen gedoe meer op dat kleine schermpje, gewoon je eigen grote toetsenbord overal mee naar toe. Daarnaast is dit handige apparaatje ook nog eens een powerbank dus je zit ook nooit meer zonder stroom.

  Een smartphone jail

  Hartstikke leuk natuurlijk die smartphone maar als je een avondje met je vrienden of vriendinnen bent kan die telefoon ook wel eens afleiden. Zeker bij de ene vriend of vriendin die zijn of haar mobiel overal mee naar toe neemt. Het lijkt toch of ze er bijna mee getrouwd zijn. Speciaal voor deze en alle andere mensen die maar lastig van hun telefoon kunnen afblijven is daar de smartphone jail. Sluit alle telefoons, sluit de kooi en een avondje zonder afleiding is gegarandeerd.

 • De leukste cadeaus om je allergrootste liefde mee te verrassen

  Binnenkort is jouw liefje jarig en jij vraagt je af waar je hem of haar dit jaar nou weer eens mee kunt verrassen? Een cadeau vinden kan soms nog best lastig zijn, want diegene heeft alles al en zelf wil je wel een origineel cadeau geven. Het is belangrijk dat je partner zich gewaardeerd voelt en daarom moet het cadeau speciaal zijn. Niet getreurd! In deze blog beschrijf ik de leukste cadeaus voor jouw partner die hij of zij echt nog lang zal herinneren! 

  Stedentrip

  Kan jij iets leukers bedenken dan samen met jouw partner de beste herinneringen te maken? Nou ik niet! Geef daarom een stedentrip cadeau. Je zal vast denken dat dit heel erg duur is, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn namelijk genoeg leuke steden in Nederland die echt een bezoekje waard zijn. Denk aan Groningen, Leeuwarden, maar ook Den Bosch of Maastricht. Wil je het toch iets grootser uitpakken? Dat kan zeker, want er zijn tegenwoordig heel veel opties om een stedentrip te boeken tegen een leuke prijs. Kijk bijvoorbeeld voor last minute deals op bebsy.nl of boek een stedentrip bij Hema. 

  Geef een surprise party

  Verras jouw partner met een surprise party! Hier kun je groots mee uitpakken en jouw partner zal deze dag nog lang blijven herinneren. Je kunt de surprise party geven op een bijzondere locatie of gewoon bij jou thuis. Zorg ervoor dat de familie en vrienden van jouw liefde op tijd op de hoogte zijn zodat ze allemaal bij dit bijzondere cadeau aanwezig kunnen zijn. Je kunt er voor kiezen om een artiest, zoals een dj of zanger in te huren, wat de dag nog leuker zal maken. Het feest wordt pas echt compleet met heerlijke hapjes en drankjes. En laat jouw liefde zich nog veel specialer voelen op zijn of haar dag door foto’s in te zamelen en die af te spelen op een dia of laat iedereen iets instuderen zoals een leuk liedje of dansje. 

  Geef kaartjes voor een concert of festival 

  Geef een leuke date cadeau om jouw liefde mee te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan concertkaartjes voor zijn of haar favoriete artiest of geef een festivalkaartje cadeau. Op deze manier geef jij pas echt een origineel cadeau en jullie beiden zullen de dag nog lang kunnen blijven herinneren. 

  Romantisch diner voor twee 

  Hebben jullie al lang de wens om bij dat nieuwe restaurant te eten? Of zijn jullie al lang niet meer samen uit eten geweest? Een avondje gezellig met z’n tweeën eten in een restaurant kan ook echt een top cadeau zijn, want wie houdt er nou niet van lekker eten en drinken?

 • Wat geef jij als cadeau?

  Iemand iets cadeau doen. Het is uiteraard super leuk om iemand blij te zien zijn met een cadeau wat jij hem of haar hebt geschonken. Vaak geef je iemand iets cadeau om een reden. Denk aan een verjaardag, een speciale dag, als iemand gaat trouwen, ga zo maar door. Maar eigenlijk hoeft er helemaal niet altijd een reden te zijn om op zoek te gaan naar een cadeau. Zeker niet als je om de desbetreffende persoon geeft.

  Wij vinden dat je vaker iemand eens zonder reden een cadeau kan schenken. Dit hoeft uiteraard helemaal niet iets groots te zijn. Verre van. Je kan ook minimalistisch denken en iemand blij maken met iets kleins, maar super persoonlijk. Daarom bespreken wij daarom wat leuke cadeau tips en geschenken! We hopen dat jij jezelf ook eens uitdaagt om iemand waar je om geeft een cadeau te geven, zonder reden.

  Charles.nl

  Charles.nl heeft een breed assortiment aan verschillende dranken. Ze specialiseren zichzelf in geschenksetjes die je niet zomaar even tegenkomt in normale drankwinkels. Denk aan een gin tonic box, een speciale lekkere fles prosecco, ga zo maar door. Iemand een fles drank cadeau geven is natuurlijk best een basisidee, maar in zo’n variant is het ontzettend leuk om te doen. Ook kan je bij Charles.nl ervoor kiezen om je eigen look & feel op een fles te laten bedrukken. En dan hebben we het niet alleen over het etiket, maar over de hele fles. Dit doen ze door een sleeve haarscherp te bedrukken en deze naadloos om te fles te trekken. Het resultaat is dus een unieke fles drank, wat uiteraard super persoonlijk is. Ideaal als cadeau idee, vind je niet?

  Dagje uit

  Wat altijd goed in de smaak valt, is een dagje uit. Dit hoeft helemaal niet ontzettend uitgebreid en helemaal gek. Iemand een lekkere lunch cadeau doen in een gezellige tent of op het terras, kan al meer dan voldoende zijn. Als je wel wat meer wil uitpakken, is een dagje Efteling of een avondje sushi eten ook een hele leuke mogelijkheid. Het heeft ook puur te maken met de persoon waar je een dagje mee uit gaat. Iedereen zit anders in elkaar en heeft andere interesses. Je zou het ook altijd even kunnen navragen, wat er in de smaak valt. Zo weet je zeker dat je goed zit als je de hele dag van tevoren al aan het plannen bent.

 • Wat voor sport airsoft nu precies?

  Airsoft

  Airsoft is een sport waarbij je pallets kunt afschieten met zogenaamde airsoftguns. De airsoftguns lijken op een vuurwapen, maar je kunt ze enkel en alleen voor pallets gebruiken. Deze pallets, ook wel BB’s genaamd, hebben een doorsnede van 6mm en worden aangedreven door elektrische aandrijving, veerdruk of samengeperst gas. In het geval van gas gaat het om CO2 of butaan. 

  Hoe is airsoft ontstaan?

  Al tientallen jaren bestaat airsoft. De sport is ontstaan na het produceren van luchtdrukgeweren waarmee men plastic balletjes kon schieten ter vervanging van de luchtdrukgeweren in de jaren 80. Door verboden wapenbezit in Japan kwam men op het idee om de airsoftguns te produceren die men eerder al in Amerika, maar zonder succes, hadden gemaakt. In Japan sloegen deze airsoftguns aan en maakten met het systeem van Daisy Manufacturing Company airsoftguns die een simpel veermechanisme gebruikten. Enkele jaren later werden airsoftguns ontwikkeld die werden aangedreven door gas. Om het milieu te beschermen was dit niet veel later niet meer toegestaan. 

  Airsoft

  Airsoftguns in deze tijd

  Vandaag de dag worden de airsoftguns aangedreven door een elektrische motor. Met hulp van een ingebouwde veer wordt de pallet afgeschoten. Sinds 2005 bestaat het ‘Automatic Electric Pistol’ waarbij alles in het pistool is ingebouwd. De airsoftsport verspreidde zich vanuit Japan naar andere delen van Azië. Vervolgens verspreidde de sport zich naar Europa en uiteindelijk ook naar Amerika. Je hebt verschillende soorten airsoftreplica’s. Zo heb je de springguns, waarbij je bij elk schot opnieuw moet overhalen. Ook heb je gasguns, deze airsoftwapens werken op gas. Met deze replica’s kan men semiautomatisch of automatisch de pallets schieten.

  Er bestaan twee soorten gasguns, namelijk greengas & CO2. Bij greengas heeft de replica siliconenolie en CO2-gasreplica’s hebben een kleine capsule met 12g CO2, die na ongeveer 30 schoten opnieuw gevuld moet worden. Tot slot zijn er Automatic Electric Guns die gebruik maken van een batterij. Men mag niet overal legaal airsoftguns hebben. In verschillende landen is het verboden om een airsoftgun in het bezit te hebben.

  Diverse spellen mogelijk met airsoft

  In het spel kan men gaan voor diverse missies, zoals Last Man Standing, TDM (team deathmatch), Capture the flag en Presidentenspel. Bij al deze vormen heeft men te maken met een tijdslimiet. Airsoft kent 3 disciplines, IAPS (International Airsoft Parcour Shooting), kaartschieten en re-enactment. Bij IAPS moet je zoveel mogelijk punten halen in zo min mogelijk tijd. Bij het kaartschieten moet je snel accuraat mogelijk de pallets schieten. En bij re-enactment gaat het om twee groepen die het tegen elkaar opnemen om punten te behalen. Punten haalt men door opdrachten af te ronden. Kortom, er zijn vele manieren waarop je airsoft kunt spelen. 

 • Hét cadeau voor je moeder

  moeder

  De persoon die jou op de wereld heeft gezet is binnenkort weer jarig. Het is iets moois dat ze weer een jaartje ouder is, maar nu moet je ook een cadeau vinden. De meeste mensen vinden het moeilijk om een leuk cadeau te vinden voor hun moeder. Aan de ene kant wil je haar een geweldig cadeau geven, maar je weet dat ze zelfs met een kleinigheidje blij is. Met de jaren veranderen de opties voor een verjaardagscadeau ook nog eens enorm. In deze blog helpen wij je graag om toch een goede keuze te maken.

  Een natuurliefhebber

  Is jouw moeder het type waar je vaak mee ging of gaat wandelen? Geniet ze van de buitenlucht en maakt ze graag leuke tochtjes? Een ideaal cadeau zou dan een elektrische fiets zijn. Om je gelijk te helpen met het maken van een goede keus raden wij je een qwic fiets aan. Deze fietsen zijn zeer goede kwaliteitsfietsen en heerlijk om tochtjes door natuurgebieden mee te maken. Voor elke moeder die van buitenactiviteiten houdt is een qwic fiets een meer dan perfect cadeau. De enige reden om geen elektrische fiets voor je moeder te kopen is omdat ze er al een heeft!

  Ze wordt al wat ouder

  Voor veel ouderen van nu is de technologie redelijk ingewikkeld. Het geldt gelukkig niet voor alle nieuwe uitvindingen. Zo zijn de speakers waarmee je het gehele huis kunt bedienen met je stem perfect voor ouderen. Ze hoeven maar te roepen en ze kunnen al iemand bellen of de lichten uitdoen. Het gepriegel met smartphones en dergelijke is dan ineens overbodig. Merk jij bij je moeder dat ze het moeilijk heeft met het bedienen van digitale apparaten?  Schaf dan een speaker aan voor in huis. Ze zal het geweldig vinden dat ze alleen maar hoeft te roepen. Ook handig voor bij noodgevallen.

  Een ervaring

  Een leuk kledingstuk of iets voor in huis worden vaak gewaardeerd. Toch is het delen van een ervaring een stuk leuker voor je moeder. Door haar ergens mee naar toe te nemen heb je iets dat nooit meer vergeten wordt. Een vakantie, theatershow of iets dergelijks blijft lang in haar gedachten en dat is vele malen leuker dan een tastbaar cadeautje. Jij kent je moeder uiteindelijk het best dus het kiezen van een leuke activiteit moet zeker lukken. Het allerbelangrijkste is dat je samen met je moeder haar geboorte dag kunt vieren en iets kunt geven.

 • Zo kies je de juiste sieraden bij je outfit

  Sieraden, wij vrouwen zijn er dol op! En dat is ook niet onterecht want een sieraad maakt tenslotte je outfit compleet. Toch blijkt in de praktijk dat het soms best lastig kan zijn om de juiste sieraden bij de juiste outfit te matchen. Niet alles valt tenslotte te combineren. In dit blog geven we je daarom graag wat tips en tricks over de juiste sieraden bij je outfit kiezen.

  De kleur van je sieraden

  Als je sieraden gaat shoppen is het je misschien wel opgevallen dat sieraden voornamelijk in het zilver en goud verkrijgbaar zijn. Dit zijn ook wel de basis kleuren van de sieraden. Meestal staat de ene kleur je beter dan de ander, dit heeft voornamelijk met je huidtint te maken. Zo kun je een warme tint hebben, een koele tint of een neutrale tint. Als jij van nature een koele huidtint hebt dan staan zilveren sieraden jou beter en als je van nature een warme huidtint hebt dan staan gouden sieraden jou beter. Maar hoe weet je wat voor huidtint je hebt? Daar zijn gelukkig een paar hele simpele en makkelijke testjes voor. Staat de kleur blauw, groen, grijs of zwart jou het beste? Dan heb jij een koele huidtint. Staan de kleuren bruin, rood, oranje en geel jou beter? Dan heb je een warme huidtint. Kun jij alle kleuren eigenlijk wel goed hebben? Dan heb jij een neutrale huidtint en dat betekent dat je beide kleur sieraden kunt dragen. Ook kan je kijken naar de kleur van je haar. Mensen met bruin of rood haar hebben vaak een warme huidtint en mensen met blond of grijs haar hebben een koele huidtint. Alles hiertussen valt weer in het neutrale gebied.

  De vorm van je sieraden

  Naast de kleur van je sieraden kunnen de vormen ook een grote rol spelen. Heb je een bovenstuk aan met een v-hals? Kies dan voor een rond of driehoekig sieraad. Een vierkant sieraad past hier een stuk minder mooi bij. Heb je een bovenstuk aan met een gesloten kraag? Hierop staan korte of juiste langere kettingen heel erg mooi. Een horloge of armband kun je in principe altijd dragen. Zo heeft Michael Kors bijvoorbeeld hele prachtige horloges die daadwerkelijk bij iedere outfit passen. Klein en decadent maar toch precies opvallend genoeg om de eyecatcher van jouw outfit te zijn. Oorbellen en ringen zijn sieraden die in principe ook altijd kunnen mits ze niet te opvallend zijn. Wil je een opvallend exemplaar in je oren of om je vinger? Probeer je outfit dan zo rustig mogelijk te houden.

 • Vier cadeautips voor échte mannen

  Soms kan het lastig zijn om op ideeën te komen wanneer je een cadeautje moet kopen. Verjaardagen lijken steeds sneller opnieuw te komen en ook kerst en sinterklaas lijken niet meer eens in het jaar te gebeuren. Maar de tijd gaat gewoon snel en dus moet je al snel weer iets nieuws in kleurig cadeaupapier inpakken. Wat geef je dit jaar aan je beste vriend, vader, partner of broer? In deze blog vertel ik je over vier cadeautips die tot nu toe altijd gewerkt hebben en die je ieder jaar kan vernieuwen. Lees je mee?

  Het nieuwste snufje

  Het klinkt misschien stereotype maar voor veel mannen zijn gadgets zeer interessant. Komt het door de daadwerkelijke functies van die gadgets of de kennis die erachter zit? Geen idee, maar technologie en mannen zijn vaak een goede combi. Vandaar dat dit ook de eerste tip is. Wanneer je een elektrische gadget kiest als cadeau om weg te geven, heb je ook de keuze in de prijs en wat voor soort iets het is. Je hoeft niet meteen een laptop cadeau te doen maar het kan wel, als je in een vrijgevige bui bent.

  Een goede look

  Ik heb geleerd dat mannen ook wel om hun uiterlijk geven. Vaak meer dan ze laten zien. En dus geef ik graag ook een toffe riem cadeau of een set mooie poloshirts. Het is een tip die vaak heel makkelijk te vinden of bestellen is en daardoor zowel leuk is om te geven als om te krijgen.

  Ontwikkel een vaardigheid

  Verder doet een cursus of een vaardigheidsboek het ook altijd goed. Oké dat klinkt saai maar ik heb het over een mooi kookboek met precies die gerechten die de jarige graag lust of een slipcursus om een middagje op een racebaan rond te scheuren. Het soort entertainment waar je dan ook nog iets van opsteekt. Ook hierbij kan je het natuurlijk zo gek maken als jezelf wilt. Je kan een hele serie boeken cadeau doen of eentje. Doe er een leuk papiertje omheen, succes gegarandeerd.

  Een dagje erop uit

  Als laatste vind ik het altijd leuk om mijn broer of vader een dagje weg cadeau te doen. Samen met hun partner kunnen ze dan een dagje naar de spa of heb ik een hotelovernachting geregeld in een leuke stad. Dit zijn wat grotere cadeaus die ik bewaar voor deze mensen. Speciale cadeaus voor de speciale mensen in mijn leven. Iedereen is vaak na zo’n dagje helemaal opgeladen en ik krijg soms nog weken later berichtjes die me vertellen hoe leuk ze het vonden.

 • Alles over Alan Red

  Soms wil je je stijl vernoemen. Je bent klaar met wat je al kent en op zoek naar iets totaal nieuws. Je wilt natuurlijk niet inleveren op stijl en wel rondlopen in kleren die passen bij jou als persoon, ondanks je vernieuwde stijl. Nou dat kan, met Alan Red. In deze blog vertel ik je van alles over het merk Alan Red. Ik ontdekte het toen ik op zoek was naar goed shirts die lang meegaan en heerlijk zitten. Ik zal vertellen hoe dit merk is ontstaan en wat ze precies verkopen. Lees je mee?

  Wie en hoe?

  Alan Red is een kledingmerk dat zich specialiseert in T-shirts. Het merk is in 1996 opgezet en maakt T-shirts en hemden in hoge kwaliteit. Het merk is onderdeel van Berden Mode & Wonen en verkoopt dus ook onder hen. Het is nog niet zo heel bekend maar daar komt hopelijk snel verandering in want het merk is heel goed en biedt bij hun hoge kwaliteit producten ook hoge kwaliteit service aan hun klanten aan. Zo weet je dat je ook terecht kan met vragen of opmerkingen.

  Wat en waar?

  Zoals ik al zei, verkoopt Alan Red T-shirts. Deze T-shirts gaan lang mee en blijven zacht en in model door de tijd heen. Zelfs met regelmatige wasbeurten blijven ze in dezelfde goede staat. Natuurlijk zijn ze iets duurder dan de simpele shirts van andere massawinkelketens. Maar uiteindelijk gaan die vaak niet zo lang mee en moet je vaak vervangende exemplaren kopen. Dit kan aardig in de kosten lopen, als dat regelmatig het geval is. Met de T-shirts van Alan Red loop je dat risico niet. Deze shirts zijn een soort investering. Ze zijn op het eerste gezicht duurder als je ze vergelijkt met andere T-shirts bij grote winkels die hun producten verkopen voor een briefje van vijf. Maar omdat je ze niet constant hoef te vervangen, ze hun kleur behouden en lekker blijven zitten, zijn ze het geld dubbel en dwars waard.

  Het perfecte cadeau

  Als je niet weet wat je iemand cadeau moet doen, dan is een T-shirt van Alan Red altijd een goed idee. Deze shirts kunnen onder overhemden of truien gedragen worden maar ook gewoon zo. Ze zien er altijd goed uit en zitten ook altijd lekker. Dat wil toch iedereen? Koop een exemplaar of set online of vind er één in de winkel. Papiertje eromheen, strik erop en klaar is kees. Succes gegarandeerd.